FARGEPARADIS

Nå er det bare 4 dager igjen av det 6 uker lange oppholdet vårt! Det er helt sykt å tenke på... Vi har kost, og koser oss, helt sinnsykt mye og vi prøver å få så mye mulig ut av våre siste dagene på dette flotte stedet ♥ Så idag dro vi til Wynwood! Dit dro vi sammen med noen venner av Jonas som er her en kort tur! Wynwood er kjent for alle de fargerike "veggene" sine, som er blitt tagget til utrolige bilder! Rene fargeparadiset! Det var et ganske slitt sted før byen bestemte seg for å gjøre om gamle hus og bygninger til kunstmuseer ol - og har nå 70 kunst gallerier! 

Vi gikk gjennom gatene og måtte selvfølgelig ta noen bilder ♥Ble helt forelsket i disse veggene! Se de fargene ♥

Etter å ha sett det meste av Wynwood (tror vi), dro vi inn til Markedet vi var på for 2 dager siden for å vise vennene til Jonas! Her ruslet vi litt rundt og spiste litt god mat på Bubba Gump Shrimp, hvor det vandret både ekorn og påfugler i bakhagen hvor vi satt haha. Det var veldig hyggelig å møte på noen norske mennesker her nede, og ikke minst noen vi kjenner! Vi splittet veier utover dagen, hvor Jonas og jeg gikk til en brygge i nærheten, hørte på litt musikk og slappet av ♥

Hvordan har dere der hjemme det? ♥

5 kommentarer

Charlotte

27.06.2016 kl.21:36

Herlige bilder nok en gang! Helt utrolig hvor mye dere har sett og gjort på snart seks uker! Da er det bare å nyyyyyyte de siste reisedagene før en lang hjemreise.

Anna Nylund

28.06.2016 kl.05:10

Charlotte: tusen takk! Ja, det er helt rart å tenke på.. Vi nyter så mye vi kan! :D

Mona

27.06.2016 kl.23:44

Vi har det bra, saknar våra barn bara....

Mona

27.06.2016 kl.23:45

Njut de sista dagarna för snart börjar allvaret igen....

Anna Nylund

28.06.2016 kl.05:11

Mona: ja! Det var det da.. Men har enda 6 uker igjen før skolen begynner hoho!

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits