BAYSIDE MARKETPLACE

Etter å ha vært i dyreparken hele dagen, dro vi til Bayside Marketplace! Det er et sted i Miami (byen) hvor det er et slags utendørs kjøpesenter langs vannet. Her har de alt mulig fra Victorias Secrets til Bubba Gump Shrimp. Og der valgte vi å spise middag! ♥Bubba Gump Shrimp vet jo de aller fleste er fra filmen Forest Gump! De hadde et så gjennomført tema i resturanten at det føltes ut som om man var i det miljøet. Det startet allerede utenfor, hvor benken han sitter på og forteller historien sin til den eldre damen (mens de venter på bussen) var plassert, og man kunne ta et turistbilde - noe vi selvfølgelig gjorde, haha! Er man turist, så er man turist. 

Inne hadde de skilt med "run Forrest run", og hvis du snudde det sto det "stop Forrest stop" for at kelnerne skulle skjønne om vi trengte noe! Kult opplegg! Vi fikk også servert kjempe gode drinker, hvor vi fikk med oss koppen hjem, hoho. Vi stjal også med oss holderen til Corona flasken.. Living on the wild side, you know. Hoho ♥Vi prøve oss på en forrett med masse reker i en ekstremt god saus/marinade! Men et problem - de var ikke skrelt. Så for noen som ikke pleier å skrelle reker med kniv og gaffel ble dette en skikkelig utfordring, haha. Det tok fryktelig lang tid, men fysøren så godt det var!

Etter en lang og god middag, fikk Jonas enda et innfall om å, ikke holde en slange, men en alligator! Er det en dyretemmer som ligger inne hos Mr. Gjersøe?

Og før vi tok turen hjem fikk jeg kjøpt meg et nytt objekt!! Et 75-300 mm ultrasonic-objekt som gir utrolig bra bilder av ting på lang avstand. Wohoo!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits