JUNGLE ISLAND

Vi har vært i enda en dyrehage! Can you believe it, haha? Vi må fremstå som to kjempe fanatikere når det kommer til dyr. Og det er vi jo vel egentlig... Det er så morsomt å gå gjennom parken og ta bilde av alle de fine dyrene! Alle detaljene man får med på kamera er bare helt fantastisk å se på! Nerd? Litt.

Det var ganske dyrt å komme inn i parken, men om man vil ta en rolig dag med mulighet for å holde/klappe dyr, er dette stedet! Perfekt for barn og de ekstra interesserte ♥ De har alt fra kenguru til malaysisk pinnsvin - eller hystrix brachyura som det egentlig heter!


Man ser det ikke så godt på bildet, men dette er seriøst den største tigeren jeg noensinne har sett! Var på størrelsen med en svær ku!

Underveis i parken var det forskjellige "theater", hvor de tok ut forskjellige dyr som man ikke ellers ville sett. Her kom det eksotiske pinnsvinet ut, sammen med noe pigviner og en tam gris!

Vi hadde egentlig tenkt oss til Everglades, men droppet det på grunn av pris, styret ved å leie bil og ut i fra andres erfaring. Everglades er nok en spesiell opplevelse i seg selv, men dette må jeg si var nesten like greit, om ikke bedre (for vår del)! Vi fikk komme veldig tett på krokodillene/alligator (den var albino, så vet ikke hva det var) som var der og man fikk studert de mye mer enn hva jeg tror du hadde fått ellers! For en kameragal person som meg ELSKER jeg å ta bilder av fugler av en eller annen grunn... Må nok være på grunn av alle de forskjellige fargene og detaljene hver fugl har! Bare se på denne fuglen foreksempel - vakker, eller hva? Bare se på alle de fargene! Og det hodet!

På et område i parken var det en "petting farm". Der kunne man klappe alt fra skillpadder til kenguruer! ♥ Dette var kjempe gøy, for kenguruene var en bit vi gikk glipp av da vi var i Animal Kingdom i Orlando! Heldigvis hadde de nettopp lagt seg ned for å hvile litt, for vi ble nemlig informert om at de kunne prøve seg på litt boksing når de ikke var trøtte, haha! Er den del muskler i de kroppene!Jonas var helt gal i et øyeblikk og fikk en innfall om at han SKULLE holde en slange om det var mulig. GAL! Han var så stressa på vei inn til scenen at han kræsja med en papegøye, haha! Skulle hørt de skrikene som kom fra både mannen og fuglen, hoho ♥ Så han gikk fra ganske rolig til skyhøy puls på sekunder. Og det passet jo bra, for han skulle holde en albino pytonslange!! Jeg er ikke særlig redd for slanger, men da jeg så den kveile seg rundt kroppen til Jonas og snerret med tunga, må jeg innrømme at jeg fikk litt frysninger. ÆSJ. Men kult! Skaper minner for livet, hoho ♥

Det var en helt fantastisk dag med mange nye, kule minner vi kan se tilbake til

Én kommentar

Charlotte

25.06.2016 kl.23:34

Fantastiske bilder!

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits