SPREK I FINVÆRET

For en dag! ♥ I dag har det vært så deilig sol ute og vi har nytt det ved å ta en lang treningsøkt med kondisjon og styrke. Det er alltid hardt underveis og det rant svette som bare det, men etterpå var det såå deilig og samvittigheten har det godt! Og etter den lange økta, dro vi innom Walgreens (lokal butikk) for å kjøpe oss en volleyball - noe vi hadde stor glede av! Koste oss masse med sola skinnende over oss, palmer som viftet i vinden og musikk spillende fra resturantene langs promenaden ♥

En herlig dag så langt!Nå tenker vi å bare nyte den siste uken (8 dager fulle dager) vår her så mye det er mulig. Kjenner det knyter seg i magen av tanken på at hjemreisen nærmer seg... Vi har IKKE lyst til å dra hjem! Jonas har forelsket seg like mye i dette stedet som jeg gjorde for 3 år siden, så det blir ikke lett å sette seg på flyet til Norge... Men heldigvis er det noe spennende som venter oss dagen vi lander - NY LEILIGHET!!! Vi overtar nemlig på dagen. Så det blir nok en lang, men morsom dag! Vi gleder oss også veldig mye til å møte alle sammen igjen. Det blir koselig! Kan ikke fatte hvor fantastisk denne turen har vært. Har ikke ord. 

2 kommentarer

lisarorvik

23.06.2016 kl.07:36

Så koselig og flink du er :)

Anna Nylund

23.06.2016 kl.17:00

lisarorvik: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits