ABORT MISSION!

Vel... Det ble ikke Everglades allikevel. Vi tittet ut av vinduet vårt i dag tidlig og det høljreina! Så da har vi heller sittet inne, lagd oss god frokost og sett litt på serier ♥ Everglades får rett og slett bli en annen dag! 

Det starter alltid fint, men så åpner himmelen seg med mengder vann du ikke har sett maken til! Mye værprat de siste dagene, men det er så uvant at man nesten må fortelle og klage litt om det hahaDette er altså vår utsikt vi sitter og ser på atm (at the moment, mammaer og pappaer♥). Veldig hyggelig og behagelig egentlig. Vi blir på en måte tvunget til å slappe helt av, selv etter litt høy puls da front desk manageren fortalte oss at depositumet vårt ikke var å finne! Da var det full sving i leieren og litt diskutering nede i lobbyen! Er jo tross alt et år siden vi bestilte denne reisen, så det tok litt tid å finne ut hvor og når dette ble gjort, haha. Det ordna seg heldigivs ♥ 

Nå skal vi bare se an været litt og tar egentlig litt ting som det kommer! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits