HVERDAGSLIV PÅ FERIE

Først må vi bare fortelle om noe dere kanskje ikke visste eller hadde forventet av oss! Vi har.........(trummevirvel)....... TRENT!!!!! Vi har ikke bare gjort styrke hver dag den siste uka, men vi har også jogget! I 30 grader - det var litt varmt... Vi var helt utslitte etter 6 km (imponert? eller ikke..) og folk var ikke redde for å stirre for å si det sånn. Men sånn er det altså i USA, man må tåle litt stirring når man ser ut som vandrende tomater! Vi er ihvertfall veldig stolte og føler oss flinke! ♥ Nå gjenstår det bare å se om vi klarer å komme oss gjennom Everglades sin park, for vi går som om vi har stokker knytt fast til beina våre - tinnsoldater på tur.

Så etter å ha vært så flinke og trent, (og trengte desperat mat siden vi ikke har vært ute hele dagen) synes vi det var verdt å ta en skikkelig middag på Fridays med ordetnlige spareribs! Det var sååå godt! ♥Må bare beklage for dårlig blogging de siste dagene! Vi har rett og slett ikke hatt stort mye å gjøre pga været, og vi regner med at dere ikke synes det er så gøy å høre om de 5 timene (eller mer) vi sitter i strekk for å se nye sesonger av serier vi følger med på, hehe.. Nå som vi har vært her så lenge, har man man ikke så lyst til å dra til de samme stedene vi har vært mange ganger før. Det er litt som om vi skulle dratt til Trekanten hver dag, og det gidder man jo ikke! MEN, nå som været ser ut til å snu litt (krysser fingrene), drar vi til Everglades! Vi gleder oss masse ♥ Vi skal leie bil igjen og dra til den stoooore parken med alligatorer og andre kule dyr. 


Vi oppdaterer mer etter turen! ♥

2 kommentarer

Joakim G

22.06.2016 kl.21:36

Blir sikkert spennende i den parken med aligatorer. Hold dere på god avstand så dere ikke blir spist. Kan jo hende det lukter godt etter at dere har spist deilig mat. Og jo, litt overrasket ove all treningen deres, kjempebra. Kos dere på parktur.

Anna Nylund

23.06.2016 kl.01:21

Joakim G: Takk! Vi skal passe på å bare spise rosenkål før vi drar!
Hehe, vi har faktisk trent annenhver dag! Takk :)

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits