TIGHTS FETISH?

ENDELIG!!! Det har vært sol idag!! ♥ 

Planen for i dag var å stå opp tidlig og jogge langs promenaden (sprekinger tenker du nå). Vi sto opp tidlig, spiste, drakk masse vann og i det vi kledde på oss i huj og hast for å rekke å komme oss ut før det ble glovarmt og begynte å regne, tenkte jeg litt panikkslagen - hvor i huleste er tightsen min?? Vi snudde så og si hele leiligheten på hodet for å finne den tightsen, men den var ikke å finne! Så slo det meg... For noen dager siden så ikke leiligheten ut. Det lå tøy over alt på badegulvet med håndkler over seg og ingenting var på stell. Samme dagen hadde vaskefolka vært innom uannonsert når vi ikke var hjemme... De har da klart å ta hele haugen med håndkler MED tightsen min i den!! Det er den eneste løsningen på dette tights-mysteriet.. Eller kanskje det er en med tights fetish her som stjeler rundt på hotellet. Hvem vet? Så da var jeg en tights fattigere og en løpetur unnasluntret! Sååå da var vi ikke så spreke idag allikevel, haha..

Men siden værmeldingen hadde tatt helt feil, ble det STRÅLENDE sol og blå himmel! Så istedenfor å være spreke, så dro vi heller og svetta litt på stranda, hihi ♥ Same same! - but different hehe

Etter noen timer med steking av kropp, tok vi oss råd til å spise en skikkelig god lunsj på gata vår sin beste resturant (Havana 1957). Vi har sett at dette stedet har vært stappet med folk, og det har til og med vært kø for å komme inn, så da måtte det jo bare være god mat der. Og det var det! Mmmm, den beste og saftigste kyllingen vi har smakt på lenge! ♥ (Prøv husets spesialitet om du skulle trippe forbi!)

Vi måtte selvfølgelig ta oss en drink og ♥

Etter en lang dag med sol og fanteri, gikk vi bort til Macy's. For der var det nemlig salg i dag! Og der fikk vi begge shoppet med oss det ene og det andre. Blant annet nytt treningstøy (de ville jo ikke innrømme at de hadde tatt tightsen min), nye sko og noen shortser! Vi er superfornøyde ♥ Det eneste vi bekymrer oss litt for er hvordan vi skal få med oss alt dette hjem, haha.. Får vel stikke innom youtube og suge til oss noen pakketips!Vi håper på fint vær imorgen også, for det har vært litt dystert med regn i en uke.. Deilig med litt sol! Så det er bare å krysse fingrene! ♥ Hvordan er været hjemme?

6 kommentarer

Joakim G

19.06.2016 kl.22:09

Bra dere i alle fall tenker på det sunne med litt trening og sånt. Været her er litt skiftende. Stort sett pent vær i helgen. Kathrine,og jeg har vært "spreke" og syklet langt inn i nordmarke i dag. Ehh, på el sykler da. Kathrine i dunjakke i oppoverbakkene i 15 km/t. Var jo litt kjølig med 18 grader, hehe. Kjøpte jo bil i går, så da er det vel bare å håpe på tropesommer her også. Men dere kommer sikkert til å konfiskere den og forvise meg til el-bilen. Håper dere. Får fint vær fremover da. Pakketips. Pakk sakene i en søppelsekk oppi kofferten. Lån en støvsuger av hotellet og sug ut luften av posen slik at klærne blie vakumpakket. Tror det funker bra?

Anna Nylund

19.06.2016 kl.22:47

Joakim G: ja! Vi har faktisk jogget og trent styrke idag, så vi føler oss spreke! Vi gleder oss til å prøve den nye bilen hehe. Det skal vi prøve!!

Charlotte

19.06.2016 kl.22:29

Oy så flaks,da;-).Da slapp dere joggetur. Den kan foresten vente til dere kommer hjem. Svette på beachen er like bra. Dessuten kjempeflaks at dere kunne handle i steden. Det blir man glad av:-). Været hjemme,tja ... Jeg kan fortelleren om 38 grader i Aten denne helgen. Det var ikke spesielt stilig. Det finnes kanskje en mellomting. Men nå er vi hjemme igjen, så da er det greit å ha hatt litt "trøkk" på sommer'n like vel. Ca 18grader da vi landet i ettermiddag. Jobb i morgen. Jippi !!! Nyt ferien videre . Vi digger bilder og historier fra dere!

Anna Nylund

19.06.2016 kl.22:49

Charlotte: Ja, vi prøver å nye det varme været! Aten høres veldig deilig ut, men i overkant varmt kanskje! Vi skal nyte :D

Charlotte

19.06.2016 kl.22:32

Glemte å si gratis med nye klær og sko. Kjempefint!

Anna Nylund

19.06.2016 kl.22:50

Charlotte: Takk! Vi er fornøyde!

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits