REISETIPS - MIAMI BEACH

​Det er mange som lurer på hva man kan og må gjøre når man tar turen hit, og det forstår jeg veldig godt! Det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal prioritere fremfor andre ting, og jeg tenkte jeg kunne komme med noen reisetips om hva man burde gjøre i Miami Beach ♥

(Ved hjelp av kart-appen kan du finne alle stedene som blir skrevet om)

Hvor skal du bo?

Stort budsjett: Om du har klart å spare opp til et stort budsjett, ville jeg spandert på meg et opphold på Fontainebleau eller Eden Roc! Her vil du definitivt føle deg som en superstjerne, og du kan leve et lukseriøst liv rett ved stranda ♥

Lite budsjett: Om du ikke har et stort budsjett er ikke det noen krise, for Miami Beach har noe som passer de fleste! Jeg har lest og hørt at hotellet Essex House skal være et alternativ for de som vil både bo sentralt og ved stranda, til en billigere penge. Det ligger på Collins Ave ved 10th street og ligger ikke langt fra de store attraksjonene! Et fint og prisvennlig alternativ!

Vi bor på El Paseo i Espanola Way. Det er et fint hotell, men jeg ville ikke anbefalt det til noen som skal bo her så lenge som det vi gjør (6 uker) og ikke er i partyhumør hver kveld. Det er høy musikk utenfor vinduet hver kveld og veggene er som papir. Selve rommene er kjempe fine og store, men det har vært mye trøbbel med betjeningen og de som styrer hotellet... Så jeg personlig, ville nok gått for et 4 stjerners hotell, mellom south beach og mid-beach, for å få en ekstra god opplevelse!

Hvor skal du spise? Hvor er det verdt å bruke pengene?

Langs Lincoln Road har de maaange resturanter, men ikke la deg lure av at maten er dyr og ligger i den hippeste gata, for det er ikke alltid der den beste maten ligger! Om du beveger deg litt rundt området, finner du fort mange gjemte skatter.

Burger: USA er jo godt kjent for deres saftige burgere og andre kjøttretter. Og det har de god grunn til! Om du er stor fan av hamburgere MÅ du ta turen innom Shake Shack. Her selger de kanskje verdens feteste, men diggeste burger. Den bare må smakes. Frisene er ikke de beste, men sleng med en av deres gode shaker og du blir storfornøyd! Five Guys er også en burger verdt å ta turen innom. Her får du en god og saftig burger med en liste av forskjellige, smakfulle tilbehør!


 

Kebab: Om du er storelsker av kebab, har de kjempe gode alternativer på Spitfire Döner Kebab! Her får du den saftigste kebaben jeg tror du har smakt på lenge, uten at det er overfylt med fett og oljer. Med det nystekte brødet og den digge sausen, er dette en sikker vinner.

Pizza: Blocks Pizza Deli. Dette er et sted vi likte med en gang. Her serverer de delikate, italienske pizzaer som smaker himmelsk og de har alle mulige alternativer!

Om du er interessert i sunn mat, er det heller ikke vanskelig å finne. Du har alt fra sushi til sunne salater langs Lincoln Road du kan velge og vrake av! Det er også muligheter for å dra på Whole Foods, som selger haugevis av sunn og digg mat. Her er det bare å ta turen innom, selv om det bare er for å se.

Hvor skal du shoppe?

Det første shoppingstedet som faller en naturlig å måtte dra til, er Lincoln Road. Dette er et utendørs kjøpesenter, hvor du har alt fra Apple Store til Victorias Secrets! Om du går lei av denne gata (som er lite sannsynlig), kan du alltids ta en tur bort til Collins Avenue, hvor du finner blant annet DASH, en annen Victorias Secrets, Sephora og andre flotte butikker! Om du vil ta det til et enda større level kan du ta en busstur til Aventura Mall, Sawgrass Mills Mall og Dolphin Mall. Her får du ALT om du skulle mangle noe i Miami Beachs gater! Det er et lite stykke unna, men bussen koster ca. 3 dollar per person, så da betyr tiden lite! (Husk å ha med deg 1 dollarsedler. De tar verken kort eller veksler! Denne smellen gikk vi på, og bussjåførene er ikke redde for å skrike ut i bussen om noen gidder å veksle 10 dollar for de surrete turistene, haha.Hva må du få med deg?

Det finnes jo endeløse ting du kan finne på her i Miami, men det første vi gjorde her var å sette oss på en hop on/hop off buss! Og det er noe av det lureste vi har gjort. Med disse "Big Bus"ene får du all informasjon du trenger av hva du burde dra på! Du har alt fra Botaniske hage til Erotisk museum, og det er verdt å stikke innom det meste her om du har tid og lyst. Med denne bussen som går gjennom Miami Beach og Miami City, kan du velge mellom to ruter i byen. Vi valgte den som går gjennom Little Havana, og det var så fint der! Skikkelig kubansk. Her kan man hoppe av og smake på god mat og den kjente kubanske kaffen.

Lengre inn i ruta kjører man gjennom et område kalt Coral Gables, hvor du finner de flotteste husene og de mest beundringsverdige hagene. Du får jo tross alt bot om du ikke klipper gresset ditt!

I Coral Gables finnes kanskje det vakreste offentlige bassenget det går an å finne! Bassenget blir kalt The Venetian Pool og ble bygd på 1920-tallet. Det er kjempe vakkert!

Key West, Everglades og Bahamas er også steder mange tar muligheten å dra til om man vil på lengre turer. Du finner flere turistsentere her, så det er ikke vanskelig å få informasjon eller tilgang til disse stedene på en enkel måte! Dette er noe vi skal gjøre de neste ukene, så da kan jeg skrive på mer informasjon angående dette!


Stranda

Hvor man skal ligge på stranda er ikke en tanke du burde la deg stresse over. Du vil finne en plass uansett! Strendene strekker seg så langt øye kan se, og om hotellet ditt ikke har solsenger, kan du være sikker på at du får det et annet sted. Det kan være noe dyrt å leie solsenger, parasoll kommer i tillegg, så om du ikke er helt nødt til dett er det alltids et alternativ å kjøpe seg et stort strandhåndkle og en parasoll på en billigbutikk! Det fungerer like bra, for sanda er ikke så dyp og kronglete som hjemme. Da er det bare å nyte sola og de flotte menneskene rundt deg ♥

Hvilke klubber skal du dra på?

Fontainebleau har en av de sykeste klubbene jeg noensinne har vært på; LIV! Her er det mange kjendiser som velger å feste, og Kim Kardashian har blant annet feiret bursdagen sin her! Klubben har flere kjente DJér som lager en helt sinnsyk atmosfære! Det er også andre kule klubber som Mansion, Mynt Lounge, Cameo og Martini Bar på The Raleigh Hotel som er verdt å stikke innom! Mokai Lounge er også en klubb som er festlig å ha vært innom. Den passer perfekt for deg som liker en vill fest. De store klubbene er ofte strenge på antrekkene, og det er lurt å kle seg pent om du vil komme lett inn. Husk å komme før midnatt om du ikke vil stå lenge i kø! PARTY ALL NIGHT!

Håper tipsene kommer til god bruk! ♥

2 kommentarer

Charlotte

11.06.2016 kl.18:00

Superfin info!

Joakim G

11.06.2016 kl.23:13

Overveldende. Likte spesielt grisene på stranda. Ikke rart de har saftige burgere der.

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits