LET'S GO TO THE BEACH BEACH

... Or not!

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol sinnet, soool, baaare sooool. Med så mye sol som det har vært her burde vi se ut som vi kommer herfra, sant? Gjør vi det? NEI! Vi tok sola for gitt og har ikke fått et snev av brunfarge engang - bare rødhet og flass.

Etter det smarte valget ved å sitte i solsteika i 4 timer på taket av en turistbuss, ble vi jo seendes ut som to ganske ihjælkokte skalldyr. Etter noen dager bestemte vi oss for å dra på stranda og få litt farge på det som var igjen av hudfarget kropp; sett bort ifra de tildekkete knærne, føttene, skuldrene, brystet og pannene våre. Dette fikk vi gjort i en og en halv dag, før det dårlige været kom... Så halve ansiktet, magen og deler av beina har også fått et fint og flott lag med rødhet! ♥Det er jo ikke det at dypden på brunfargen er målet på denne turen, men hadde jo vært litt fint å vise folk at vi faktisk har vært i Miami og ikke på nordpolen! Så vi krysser fingrene for at sola snart titter frem igjen, slik at vi forhåpentligvis kan få et lite snev av BRUNfarge. Imens skifter vi skinn og forbereder oss på enda et forsøk! 

Vi håper dere der hjemme nyter sola, men ikke blir så alt for brune ♥ Vi vil vinne!!!

3 kommentarer

Charlotte

10.06.2016 kl.10:07

Nyt sommerdagene og kos dere i solen!

Charlotte

10.06.2016 kl.10:22

Dere blir neppe SÅ røde en gang til. Nå er grunnlaget lagt,tross kokt hud og hamaskifte.

Anna Nylund

10.06.2016 kl.16:35

Charlotte: Haha, vi får håpe på det!

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits