I MOTBAKKER GÅR DET OPPOVER

Tenkte å slenge med en litt filosofisk overskrift, bare for å være litt dramatisk her vi sitter og hører på regnet falle utenfor vinduet vårt, hehe. Miami er så og si en stor svart sky atm. Det er som om himmelen bare åpner seg og gatene fylles med regn. SÅ, for å lysne opp denne gråe uka vi har i vente, bestemte jeg meg for at jeg like så godt kan bruke litt pæng! Det er jo alltids gøy. Sååå.... Jeg skal til frisøren for første gang på nesten 5 år!! WOHOO ♥

Jeg skal farge håret mitt i en farge som kalles noe så fancy som "Balayage". Litt sommerlig og fresht!Som sagt har jeg ikke vært hos frisøren på 5 år, rett og slett fordi jeg ender opp med å fortelle frisøren hvor fantastisk fint det var, men går grinende hjem og 2000,- kroner fattigere. Så jeg har sett på en del youtube videoer og blitt min egen frisør! Funker like fint å klippe seg selv (GRATIS), enn å måtte betale flere tusen for at man skal gå med furteleppa på tørk ♥ Så vi får se hvordan morgendagen kommer til å gå!

Blir det grining eller smiling?

11 kommentarer

Emma

08.06.2016 kl.13:58

Hei! Vi skal til Orlando fra søndag til torsdag. Hvilke parker burde vi gå i? Hvordan burde vi legge opp parkplanene? Som for eksempel hvilke parker først og hvilke til slutt? Hva er ca pris per park? Og har du andre tips til dette med Orlando og parker? Tusen takk!

Anna Nylund

08.06.2016 kl.17:04

Emma: Hei! Først ville jeg gått inn på nettet og sett litt på de ulike parkene, for å få en oversikt over hva man ville likt å se. Og jeg ville sjekket ut prisene for de ulike alternativene, sånn at man ikke får sjokk av prisene, om dere skal kjøpe billetter når dere kommer dit! :)

Det spørs litt om du skal til Disney eller Universal, og hva slags billetter dere har eller om dere skal kjøpe det der (vi bestilte på nett). Skal du kanskje til begge? Husk at det er to forskjellige steder.

Jeg likte veldig godt Magic Kingdom og Animal Kingdom. Hollywood studios gadd vi rett og slett ikke dra til, men kan godt hende er morsom å få med seg. EPCOT var ikke så mye å skryte av.. Fint å se, men ikke mye spennende som skjer der. Jeg ville kanskje spart de morsomme til slutt, som Magic Kingdom og Animal Kingdom (om du liker dyreparker).

Hvis du skal til disney, så rekker man å dra til to parker hver dag (hvis man orker), om man har "park hopping" billetter. Det ville jeg kjøpt meg om dere vil se de fleste parkene og fordi dere er der såpass lenge! For å være på den sikre siden, så jeg ville brukt 4 dager i disney og 1 dag i universal. Men igjen.. Da burde dere kjøpe dere fastpass billetter i Universal! Det er definitivt verdt det! Det koster ca 1.200 kr per pers (på nett ihvertfall), og du får snike i alle køene på de store attraksjonene! Om man ikke kan bruke penger på fastpass, så ville jeg brukt 3 dager i disney og 2 i universal.

Det koster MYE penger, men er en opplevelse du lever lenge på. For meg og kjæresten kostet Disney ca 10.000,- for en pakkepris med hotell inkl. billetter. Universal kostet ca 5.000,- for inngangsbilletter og fastpass.

Håper dette var litt til hjelp og du koser deg masse! Nyt det! :)

Charlotte

08.06.2016 kl.17:54

Kjipt med uvær på ferie. Men det kan man desverre ikke styre. Vi har det varmt her også. En dag sol, en dag regn og i dag overskyet. Det betyr shopping. Trenger selsagt alt man ser på;-). Jeg kjenner meg foresten godt igjen i de hårgreiene. Derfor fremdeles langt hår i en alder av xpluss. Burde årnet sveisen for lengst, men det ender med kun farging hver gang.Det er som regel ganske safed.Er sikker på at du kommer ut med et smil. Tipper du blir kjempefin.

Jonas, du må vite hvem du gir" formuen" din til. Du bør være mer til stede neste gang kanskje;-) Uansett - fort gjort. Ingen skade skjedd denne gangen.

Nok en gang takk for fine bilder og herlige små og levende fortellinger.

Joakim G

08.06.2016 kl.21:37

Du blir sikkert fin Anna. Kan klippe deg jeg når du kommer hjem, hvis du ikke blir fornøyd. Kult med kraftig regn også. Gøy å oppleve. Sol er det nok av uansett. Kjøp oaraply eller noe.

Anna Nylund

08.06.2016 kl.23:10

Joakim G: Vi får håpe på det! Haha, ser frem til det.

Vi har kjøpt oss paraply vettu!

emma

10.06.2016 kl.01:41

takk for tips :) men trenger vi bare en dag på universals ? det er jo to parker, blir ikke det litt kort med tid ? tenkte kanskje to dager disney og to dager universal?

Anna Nylund

10.06.2016 kl.04:37

emma: Vi brukte mindre enn en dag på å gå i begge parkene i Universal :) Men det kommer jo litt an på hvor mange man er og om man vil ha en ekstra dag i tilfelle man ikke rekker/orker alt! Forslaget ditt høres også veldig bra ut :)

Emma

11.06.2016 kl.20:50

Tusen takk igjen for alle tips! Hvor kjøpte dere billetter til parkene? Hvor tok dere buss fra i Miami? Vi bor på North Beach og tenkte å ta buss til Orlando, noen tips her?

Anna Nylund

12.06.2016 kl.01:06

Emma: Vi kjøpte billetter på hjemmesidene til Disney og Universal. Veldig enkelt og oversiktlig! Vi gikk innom et turistsenter som ligger rett ved Espanola Way. Der bestilte vi buss frem og tilbake fra orlando til en grei pris! Denne bussen kan hente deg hvor som helt på miami beach, så det er å anbefale :)

Emma

12.06.2016 kl.02:07

Så greit! Printet dere bilettene da?

Anna Nylund

12.06.2016 kl.05:39

Emma: Det kan du gjøre! Så lenge du har bekreftelsesnr, så ordner det meste seg. Husk å ha med kortet du har betalt med og ID til disney! De var strenge på dette..

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits