TROPISK STORM OG NY BIKINI

Som mange kanskje vet, er Florida et sted som går gjennom ganske kraftig vær hver sommer. Vannet blir varmere og tropiske stormer dannes! Månedene etter 1. Juni pleier å være en tid hvor stormer er forutsett å komme hyppig, og vi er midt i den sesongen nå. Vi har hørt fra flere at det er en tropisk storm, kalt Colin, på vei over Florida og det er meldt stor flomfare med 150-250 mm nedbør(!!). HELDIGVIS er ikke Miami i noe særlig fare for å bli hardt rammet av denne. Men vi får mest sannsynlig en del tordenvær og mye nedbør de neste dagene! Men vi holder oss positive, for sånn er det jo når man drar til et tropisk sted. Noe måtte jo være negativt ved dette paradiset, hehe ♥ Har jo tross alt kjøpt meg ny bikini fra Victorias Secrets, så jeg er klar for litt vått vær hoho

Før den eventuelle stormen kommer, nyter vi den avslappede atmosfæren rundt oss med en velfortjent milkshake fra Haagen-Dazs (Svein hehe) og starbucks!

 

Dere kan lese mer om stormen HER og HER om dere vil lese litt om det!

2 kommentarer

Joakim G

07.06.2016 kl.16:19

Mmmm, det så godt ut. Spennende med litt storm også. Sikkert litt røffere en vi er vant med her i Norge.

Mona

15.06.2016 kl.20:15

Det så kjempegodt ut!

Tropisk storm er jo spennende så lenge den er litt på avstand.....

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits