SÆSTEPAR PÅ SJOPPING

(Jonas skriver)

Noen har kanskje lagt merke til at når Jonas (jeg) hjelper til med å skrive, ikke helt klarer å legge fra seg skrivemåter vi har lært på skolen, altså artikkel, noe som kan bli litt kjedelig for allmennheten. Så her prøver Jonas (jeg) seg på en annen vri:

I dag har vi gjort noe vi ikke har gjort så mye av på turen her, nemlig shoppet! GØY! Turen startet til hovedgågaten her på Miami Beach, Lincoln road. Herav se bildet under. Idag var det tilfeldigvis også bondens marked - KULT! Her fikk Jonas (jeg) kjøpt seg noen underbukser. Videre gikk vi til Rico Taco og spiste en burrito før vi gikk videre til strøket med alle merkebutikkene. I dette "strøket" finner man blant annet: viktorias secret, DASH og sephora (sminkebutikk). Her fikk min kjære brukt litt cæææsh på litt produkter som gjør henne vakker for sin prins. Etter visitten på sephora fikk til og med Jonas (jeg) brukt litt penger, og det resulterte i to nye t-skjorter og en skjorte på mistern. 

I gågatene ble det solgt mange kule og rare smoothier, som ble servert i både ananaser og kokosnøtter!

Etter liiitt shopping på "se pora" og banana republic, fikk vi med oss litt av hvert med oss hjem! Inkludert en veldig fornøyd frøken ♥

Når det er 36 grader ute og fuktighetsnivå på det høyeste, er det vanskelig å holde seg oppdatert på sminkefronten. Det ble gjort et forsøk på det idag og det gikk någenlunde greit med frøkna ved hjelp av kjølende butikker!

Til dere hjemme: husk at vi også svarer på kommentarene dere legger igjen! ♥

4 kommentarer

Charlotte

06.06.2016 kl.11:04

Herlig, herlig,herlig!Ha'kke sett dere på to dager. Nå er vi ved Middelhavet, men jeg MÅ bare sjekke hva dere driver med:-) Og jeg blir IKKE skuffet. Herlige morsomme og fine bilder og ikke minst kule små kommentarer og fortellinger.Jeg lo godt av J på solseng godt tildekket.

Anna Nylund

06.06.2016 kl.23:28

Charlotte: Så kult! Kos dere masse! Så bra du liker å følge med. Tusen takk :) lo godt vi og!

Joakim G

06.06.2016 kl.18:04

Synes du skriver bra jeg Jonas. Fine bilde også. Her har det vært mye fint vær, og fredrikke har kapret båten. Jeg får den nå tanken er tom, men sånn skal det jo være. Har mekka litt bil i ettermiddag. Blir ny coil og nye pakninger på eksosanlegget. Bilen må jo skinne så dere får dere noen turer før sommern er over. Kos der videre.

Anna Nylund

06.06.2016 kl.23:27

Joakim G: hihi, tusen takk ?? (Sendt deg mld)

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits