DRØMMEDESTINASJON

I løpet av denne uken har vi kjempe lyst til å ta turen ned til Key West! Vi tenker å leie oss en cabriolet for å kunne kjøre langs den evig lange brua langs vannet, med vind i håret og musikken på full guffe! ♥ Aaahh... Som vi gleder oss til den følelsen. Vi har lest og hørt så mye fint om denne lille øya, og håper at alt dette stemmer! Men foreløpig må vi se an stormen som suser over Florida før vi bestemmer oss for noe - men til Key West SKAL vi! ♥

4 kommentarer

Joakim G

07.06.2016 kl.16:23

Jaaa! Lei dere en kul cab. Nyt følelsen og kom fere til key west. Dere får garantert fantastiske minner for livet. Jeg synes dere er kjempeflinke til å finne på ting og få masse ut a denne turen. Blir spennende å høre mer om dette.

Anna Nylund

07.06.2016 kl.18:26

Joakim G: Ja, vi har masse å fortelle!

Charlotte

07.06.2016 kl.17:37

Halois igjen. Stormer i det området er kanskje litt mer enn det vi kjenner her på berget.Ingen ting å spøke med, men..... ny bikini år'ner det meste;-) Who cares så lenge bikini'n er ordnet. Hvor er bildet foresten?

Jeg ser og leser at dere har det helt fantastisk. Dere skriver med et herlig glimt i øyet.Begge to. Kult å lese.Kult og vite at dere koser dere masse! God tur til KeyWest etter hvert.

Take care så lenge.

Anna Nylund

07.06.2016 kl.18:25

Charlotte: Ja, de stormene som er her er ganske heftige! Men så langt er det fortsatt sol ute, så vi krysser fingrene for at det fortsetter!

Koselig at du synes det :) vi koser oss masse!!

Takk, dere og :)

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits