UNIVERSAL - Del 2

Det mest morsomme ved Universal (bortsett fra Harry Potter) må nesten bli berg og dal-banene. Her sparer de ikke på kruttet for å si det sånn! Det finnes alt fra de man blir skutt opp i været med til simulerte baner med The Simpsons familen, og dette var det vi hadde gledet oss mest til da vi bestemte oss for å dra til Miami!Denne berg og dal-banen, kalt Rock It, var noe av det villeste vi har vært med på. Den ser kanskje ikke så ille ut, men HERREGUD den går ikke bare rett opp, men oppned, rundt, sidelengs og (unnskyld språkbruket) JÆVELIG fort! 

En smule nervøs Jonas før turen hoho

Det som var mest morsomt med denne var at de filmer deg under hele turen! Og det var litt av et syn for å si det sånn. Vi klarte ikke stoppe å le da vi så videoen av meg som skrek for full hals, med lukkede øyne og ansiktet trykket så hardt inn i setet at en dobbelhake uten like kom frem, og Jonas som strekker ut halsen som en skrekkslagen skillpadde under hele turen, haha!! Måtte også le godt da vi så dette bildet nedenfor! Jeg (Anna) er ikke den mest tøffe personen når det kommer til berg og dal-baner, og det kommer vel egentlig ganske tydelig frem på dette bildet, haha!

Etter den ville turen måtte vi ta oss en velfortjent pause med litt slush ♥

Etter litt fart og spenning, ruslet vi rundt i resten av parken for å se hva som fantes der og tok litt bilder for å kunne vise dere ♥

 

7 kommentarer

Joakim

04.06.2016 kl.16:55

Underbara bilder, åk mer bergodalbaner och njut av livet!!

Kul att ni har det bra och trivs!!

Kjæmpe flott blogg, följer den hela tiden!!

Anna Nylund

05.06.2016 kl.17:08

Joakim: Vi nøt alt som var å nyte! Noe av det morsomste vi har gjort!

Takk, det setter vi veldig pris på. Er veldig gøy for oss å lese kommentarene deres og!

Charlotte

04.06.2016 kl.20:53

Fantastisk herlige bilder! Morsomme kommentarer! Jeg blir glad av å se de fine bildene og lese reiseskildringene deres. Så tro meg - vi følger med! Og dere - linselus liker vi| :-) Kos dere videre.

Anna Nylund

05.06.2016 kl.17:09

Charlotte: Tusen takk! Det er bra å høre hehe. Vi elsker å lese kommentarene deres også.

jonasbestemor

04.06.2016 kl.21:31

Bestemor på IPAD forundrer seg over hva verden kan by på. Mye "eventyr", lek og moro.Artige motiver og fargerike vakre fulebilder! Jeg elsker fugler! Ja, dette var artig å se. En stor og god klem fra bestemor med ønske om en videre herlig ferie.

Anna Nylund

05.06.2016 kl.17:10

jonasbestemor: Så bra du følger med, Bestemor! Vi elsker også fugler, så det var morsomt å se alle de ulike fargene og fasongene på de. Vi sender en stor klem tilbake! Vi koser oss :)

Joakim G

05.06.2016 kl.12:09

Enig med navnebroren min at dere må kose dere med berg og dalbaner. Har jo ikke sånne her.

Skriv en ny kommentar

Anna Nylund

Anna Nylund

21, Asker

Jeg heter Anna og er 21 år. Her skriver jeg om mine tanker og min hverdag som en ung jente; i en forskrudd, men vakker verden.

Kategorier

Arkiv

hits